home > Trainingen

Trainingen

cvp plus.png

 

Trainingen voor Centrum Vertrouwenspersonen Plus
 

De workshop Dieper in op het recht richt zich op juridische verdieping in aspecten van de taak van vertrouwenspersoon. Door je bewust te zijn van je juridische positie en een goede kennis te hebben van de wetgeving en de jurisprudentie over de aanpak van ongewenst gedrag, verwerf je een steviger positie binnen de organisatie, kun je je werk beter doen en meer invloed uitoefenen.

De eerstvolgende datum is: 24 september 2019

Meer info en aanmelden: Centrum Vertrouwenspersonen Plus

Dit zeggen deelnemers over Margriet: 
" Margriet heeft veel kennis, is rustig, kan het goed verwoorden, kan goed inspelen op de vragen die er waren. Prettig persoon om training van te krijgen "

 

 

 

Sinds 2017 verzorg ik  een drietal workshops met Anita van Ast waarin vertrouwenspersonen handvatten krijgen om discriminatie in de dagelijkse praktijk te bespreken. Hoe pak je dat aan als je respectvolle omgangsvormen met elkaar binnen je organisatie bespreekbaar wil maken.

Daarnaast bieden wij de workshop Sociale veiligheid op de werkvloer aan waarin team zich bewust worden van het belang van respect voor elkaar en het belang van elkaar aanspreken op ongewenst gedrag.

M+A-Poster-Workshops-LR-DEF.png

Folder Workshops Sterk in je Vertrouwenswerk.pdf

Bel 010 -230 7349 of 06 511 66 161 voor een kosteloos kennismakingsgesprek
of mail Margriet Maris op margriet@hetvolstevertrouwen.nl